Pages

 

Monday, February 20, 2012


Widget Wimod Koko ( Vol 1 )

26 comments
Tampirkan perasaan anda tanpa perlu anda menulis atau berfikir panjang, widget wimod edisi koko adalah versi pertama widget wimod, iaitu widget yang menampilkan pelbagai mimic muka yang sesuai pada keadaan semasa anda, sekiranya sedara mempunyai blog, tentu menarik sekali memiliki widget ini secara percuma dan memasangkanya sekarang!

Tekan disini untuk mengetahui cara memasukan widget

sekiranya anda ingin menukar kembali status mood anda, hanya perlu menghalakan mouse pada status widget dan tulisan akan bertukar menjadi "change mood", dan ape lagi.. tukar sekiranya perlu heheee :D




















26 comments:

  1. thanks a lot bro
    best la widget2 ni

    ReplyDelete
  2. a'ah..
    macam chumey je kan..
    hee~

    ReplyDelete
  3. saya nak pakai widget ni ok? mekaseh..hehe

    ReplyDelete
  4. comel giler...serious sgt comel...thanks...i like this!!

    ReplyDelete
  5. nice & comel..agak2 berat tak blog? hihihi..

    ReplyDelete
  6. terbaik! saya selalu update mood2 ni ^__^

    ReplyDelete
  7. thank you so much 4 ur support.. insyaAllah akan update lagi :)

    ReplyDelete
  8. nanti buat la, yg macam mood busy x tentu arah, or tension..ohohoho ^^,

    ReplyDelete
  9. syat0za@ ok.. nnti try letak satu kotak idea tuk kawan2 bagi apa lagi yg ssuai hehe

    ReplyDelete
  10. mood baru : layan lagu, layan muvie..

    ReplyDelete
  11. LAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete